Curlie

Om Curlie

Curlie er det største og mest omfattende menneske redigerede katalog på Internettet. Det opbygges og vedligeholdes af et stort globalt samfund af frivillige redaktører.

Internettets republik

Internettet fortsætter med at vokse med forbløffende hastighed. Automatiserede søgemaskiner er i stigende omfang ude i stand til at komme med brugbare søgeresultater. De få lønnede ansatte redaktører på erhvervs katalogerne kan ikke følge med tilmeldingerne, og kvaliteten og omfanget af katalogerne lider herunder. Der er et stigende antal irrelevante links, og redaktørerne kan ikke følge med Internettets vækstrate.

I stedet for at bekæmpe Internettets eksplosive vækst, giver Curlie mulighed for, at Internettet kan organisere sig selv. Når Internettet vokser, vokser antallet af net-indbyggere. Disse indbyggere kan hver især organisere en lille del af Internettet og give det tilbage til offentligheden, sortere de dårlige links fra, og kun gemme de gode.

Internettets definitive katalog

Curlie følger i fodsporet af nogle af de vigtigste redaktør/medarbejder projekter i den 20. århundrede. Netop som The Oxford English katalog blev det definitive ord om ord gennem indsatsen fra mange frivillige, følger Curlie deres fodspor for at blive det definitive Internet katalog.

Open Directory blev grundlagt i Open Source ånd og er det eneste store katalog, der er 100% gratis. Det er gratis, og det vil aldrig komme til at koste noget, at tilmelde sin side til Curlie eller at bruge Curlies data. Curlies data er gjort tilgængelige for alle fuldstændig gratis, så længe man overholder vores licensregler.

Du kan gøre en forskel

Ligesom i enhvert andet samfund får du, hvad du giver. Curlie giver mulighed for at alle deltager.

Det er let at ansøge om at blive redaktør: Vælg et område du ved noget om og udfyld ansøgningen. At redigere kategorier er let. Vi har en omfattende samling af værktøjer til at tilføje, slette og optage links på sekunder. Brug nogle få minutter af din tid til at hjælpe os med at gøre Internettet bedre, og bliv kendt som ekspert indenfor dit valgte område.

Bliv en del af Curlie

  1. Find den kategori du vil vedligeholde.
  2. Tryk på linket i toppen af kategorien.

Vær opmærksom på at nogle kategorier ikke har et link; Du skal derfor finde en underkategori, der også har din interesse og ansøge dér. Når du først er blevet redaktør og har fået noget erfaring, kan du ansøge om nogle større kategorier.

Yderligere information